torstai 22. marraskuuta 2012

Lapväärtti, Kristiinankaupunki


Erämiehenpoikaset ryhdistäytyivät taas ja lähtivät juhannuksen alla käymään kalassa Lapväärtissä ja viihtyivätkin retkellään viisi päivää. Paikat olivatkin mitä otollisimpia, mutta vesitilanne oli nyt vuorostaan äärimmäisen huono. Huono onni vesimäärien kanssa siis tuntuu seuraavan Erämiehenpoikasia joka retkellä.

Pari päivää kului ja alkoi jo pieni epätoivokin vallata mieltä, kunnes sitten sitä kalaa alkoi yhtenä päivänä tulemaan oikein urakalla. Kalan koko vaihteli aivan pienestä jo ihan mitallisiinkin kaloihin, mutta mitään isompaa körmyä ei nyt tällä kertaa tullut, jäi siis seuraavallekin kerralle jotakin kalastettavaa ;)

Kotiin päätettiin palata jo hieman suunniteltua aiemmin kun keula näytti kotia kohti jo torstaiaamuna, vaikka suunnitelmissa oli alunperin tulla vasta perjantaina tai lauantaina. Mutta kokonaisuudessaan retki saa molemmilta Erämiehenpoikasilta ihan hyvät pisteet ja saldona retkestä jäi monta tuntia liikkumista hankalissa puskissa ja puroissa, lisää kokemusta retkiruokien nauttimisesta ja erilaisista variaatioista ruoan valmistamisessa luonnossa, kiloinen harjus, jokusia haukia, pari + 500g ahventa sekä +100kpl taimenia, joista valtaosa pyydä ja päästä tyylillä takaisin ystäviensä luokse kasvamaan ja telmimään.

Erämiehen poikaset palaavat näihin tunnelmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti