perjantai 10. kesäkuuta 2011

Keskiviikko

Suunnittelun ja saunan lomassa kävimme tiistai-illan aikana vielä kokeilemassa kalastusta paikallisten neuvojen mukaan mökkimme rannassa sijaitsevassa lohikoskessa. Kalastus tapahtui koskessa moottoriveneellä perhoa vetäen.

Aamiaisen ja hieman huteran olon jälkeen lähdemme tiedustelemaan uusia kalapaikkoja jo tutuksi tulleesta matkamyymälästä, jossa nautimme jälleen ilmaiset munkkikahvit. Vuokraisäntämme Jukka Alatalo tarjoutuu neuvomaan meille vielä yhden paikan, johon hän käy laskemassa meille moottoriveneen.

Tästä riemastuneena lähdemme kokeilemaan seuraavaa koskea, jossa joudumme jälleen pettymään. Kalaa ei siis ole tarjolla täälläkään.

Kalastuksen ohessa taloudelliset tappiot ovat nousseet siihen luokkaan, että joudumme toteamaan reissun tulleen tiensä päähän täällä. Kala ei ole vielä noussut näin ylös.

Viimeisen koskikalastuksen jälkeen palaamme mökille, kasaamme tavarat ja suuntaamme viimeiselle munkkikahville. Jätämme hyvästit kaupanpitäjällä ja kiitämme kaikesta hyvästä palvelusta, jolloin saamme vielä jäähyväishalit.

Järjestelyt lomamme onnistumiseksi olivat tehty todellakin meitä ajatellen ja tuntuu haikealta jättää reissu kesken. Noin klo 19 lähdemme liikkeelle kohti etelää eli pari päivää suunniteltua aikaisemmin. Tulemme kalastamaan paluumatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti